Pentru un fotograf succesul instantaneelor surprinse la o nunta este determinat si de capacitatea subiectilor de a se detasa de stresul inerent al evenimentului. Pentru mine a fost o adevarata placere sa lucrez cu Iulia si Andrei si cu invitatii lor pentru ca toata lumea a debordat de veselie. Cei doi tineri m-au surprins cu Citeste mai mult ..

Pentru sesiunea foto de logodna Cristina si Cezar au optat pentru un decor cat mai natural, mai… fresh. Lumina si verdele padurii au jucat un rol esential in crearea unei ambiante magice, plina de romantism. O combinatie perfecta pentru cei doi indragostiti!

Cine nu si-ar dori sa aiba o nunta lipsita de stres?! La care singura preocupare sa fie distractia?! Cred ca oricine, dar din pacate foarte putini miri reusesc aceasta performanta. Exista insa si exceptii si in aceasta situatie ideala au fost de curand Andreea si Simon. Cu ajutorul familiei si prietenilor, cei doi indragostiti au Citeste mai mult ..

Nunta perfecta trebuie sa fie eleganta si plina de gust, iar mirii si nuntasii sa se distreze de minune. Din aceste motive cred ca evenimentul organizat de Catalina si Adrian se incadreaza cu succes in aceasta categorie. De la decoratiuni, la locatiile alese, muzica… totul a fost armonizat perfect. De miri ce sa mai vorbesc?! Citeste mai mult ..

Pentru orice brasovean Biserica Neagra este un simbol si un motiv de mandrie locala. Din acest motiv am fost onorat sa particip la cununia religioasa a simpaticilor miri,  eveniment care a avut loc in incinta celebrului lacas de cult, monument pe care avusesem ocazia sa il vizitez doar ca turist. A fost intr-adevar o experienta Citeste mai mult ..

23