Cine nu si-ar dori sa aiba o nunta lipsita de stres?! La care singura preocupare sa fie distractia?! Cred ca oricine, dar din pacate foarte putini miri reusesc aceasta performanta. Exista insa si exceptii si in aceasta situatie ideala au fost de curand Andreea si Simon. Cu ajutorul familiei si prietenilor, cei doi indragostiti au Citeste mai mult ..

Nunta perfecta trebuie sa fie eleganta si plina de gust, iar mirii si nuntasii sa se distreze de minune. Din aceste motive cred ca evenimentul organizat de Catalina si Adrian se incadreaza cu succes in aceasta categorie. De la decoratiuni, la locatiile alese, muzica… totul a fost armonizat perfect. De miri ce sa mai vorbesc?! Citeste mai mult ..

Pentru orice brasovean Biserica Neagra este un simbol si un motiv de mandrie locala. Din acest motiv am fost onorat sa particip la cununia religioasa a simpaticilor miri,  eveniment care a avut loc in incinta celebrului lacas de cult, monument pe care avusesem ocazia sa il vizitez doar ca turist. A fost intr-adevar o experienta Citeste mai mult ..

Ceea ce m-a impresionat la nunta Mariei cu Filip a fost pofta de viata a mirilor si a invitatilor. Toata lumea zambea! O atmosfera relaxata, plina de candoare. Cei doi indragostiti au fost o adevarata sursa de inspiratie, iar camera foto s-a indragostit parca de ei si in toate cadrele au iesit perfect. Va las Citeste mai mult ..

La cateva saptamani dupa dublul eveniment, nunta Sorinei si a lui Mihai celebrata in aceeasi zi  cu botezul lui Paul, am organizat o sedinta foto speciala  de familie. Am reusit astfel sa ii suprind in linistea  caminului lor, mai relaxati dupa emotiile inerente unui  evenimement atat de important. Atmosfera a fost minunata,  si toata lumea Citeste mai mult ..

23