Gabriela si Radu si-au dorit ca la nunta lor lumea sa se distreze, sa uite de griji… Cu peruci, ocelari supradimesionati si palarii multicolore au adus un plus de originalitate evenimentului. Invitatii au profitat din plin de ocazie si s-au transformat in cele mai ciudate si nonconformiste personaje, iar veselia a fost la ea acasa. Citeste mai mult ..

Pentru un fotograf succesul instantaneelor surprinse la o nunta este determinat si de capacitatea subiectilor de a se detasa de stresul inerent al evenimentului. Pentru mine a fost o adevarata placere sa lucrez cu Iulia si Andrei si cu invitatii lor pentru ca toata lumea a debordat de veselie. Cei doi tineri m-au surprins cu Citeste mai mult ..

Pentru sesiunea foto de logodna Cristina si Cezar au optat pentru un decor cat mai natural, mai… fresh. Lumina si verdele padurii au jucat un rol esential in crearea unei ambiante magice, plina de romantism. O combinatie perfecta pentru cei doi indragostiti!

Cine nu si-ar dori sa aiba o nunta lipsita de stres?! La care singura preocupare sa fie distractia?! Cred ca oricine, dar din pacate foarte putini miri reusesc aceasta performanta. Exista insa si exceptii si in aceasta situatie ideala au fost de curand Andreea si Simon. Cu ajutorul familiei si prietenilor, cei doi indragostiti au Citeste mai mult ..

23»