Despre mine

Despre mine

Ai cautat pe net fotograf Brasov ? Iata-ma!

Fotograf Brasov - Adrian Morgovan

Cine sunt eu? Lucrez ca fotograf de sase ani si m-am specializat in fotografie de nunta, botez si alte evenimente speciale. In tot acest timp m-am bucurat de fiecare moment al carierei mele. Fotografiile pe care le-am facut au un stil relaxat, care mi-a permis sa capturez imagini spontane si pline de realism.

Munca mea se deruleaza in colaborare cu perechile pe care le fotografiez. Cu putine indicatii, tinerele cupluri sunt lasate sa actioneze natural. Imi place sa vad oamenii razand si plini de buna dispozitie. Pentru mine a surpinde aceste momente pline de naturalete nu este doar o meserie, ci o pasiune.

Relatia cu clientii este foarte importanta. Fiecare cuplu se va bucura de calitatea si profesionalismul incorporat in produsul final.

Pentru a va face o idee despre modul meu de lucru puteti sa consultati galeria foto sau blogul meu, unde voi adauga cele mai noi fotografii realizate. Daca v-am starnit interesul, va astept sa ma contactati la numarul de telefon 0729 160178 sau pe adresa mea de mail adrianfotobv@gmail.com