Postat in categoria : Bebe

Ce se intampla daca ii dai unui bebelus de un anisor un tort? Aceasta este intrebarea pe care si-au pus-o multi parinti cu siguranta, iar fotografii s-au gandit sa le ofere si raspunsul. Nu am rezistat tentatiei de a-l supune la acest test (foto) si pe fiul meu, Razvan, care a implinit de curand aceasta Citeste mai mult ..

Ce poate fi mai interesant pentru un fotograf de nunti decat sa aiba posibilitatea de a surprinde in timp evolutia unei familii la constituirea careia a participat?! Pentru mine a fost o mare bucurie revederea cu Nicoleta si Sorin si mai ales intalnirea cu noua membra a familiei lor, Maria Stefania. Nedespartita de suzeta ei, Citeste mai mult ..

Zoe Marie este o fetita cum mai rar vezi. La cele cateva luni ale ei te impresioneaza cu ochii albastrii ca doua safire si cu un neverosimil par cret, rar intalnit la bebelusi. Poate de asta si parintii sunt atat de mandri. Iata cateva fotografii de la botezul micutei, un eveniment la care am avut Citeste mai mult ..

Pentru prima postare a acestui blog am decis sa il aleg ca model pe Razvan, fiul meu. Ce sa spun?! Sunt un sufletist! Oricum modelul s-a ridicat la inaltimea tuturor asteptarilor, nu ca ar fi al meu! Acum are sase luni si face numai nebunii, asa ca o sa revin sigur cu poze noi.