Postat in categoria : Botez

La cateva saptamani dupa dublul eveniment, nunta Sorinei si a lui Mihai celebrata in aceeasi zi  cu botezul lui Paul, am organizat o sedinta foto speciala  de familie. Am reusit astfel sa ii suprind in linistea  caminului lor, mai relaxati dupa emotiile inerente unui  evenimement atat de important. Atmosfera a fost minunata,  si toata lumea Citeste mai mult ..

Nunta-botez a ajuns sa fie un eveniment la moda, care cere  de doua ori mai multe pregatiri decat o nunta obisnuita. Si  emotiile sunt duble, cu toate ca parintii se centreaza mai  mult pe bebelus, decat pe ceea ce li se intampla in plan  personal. Am participat la finele anului trecut la un  astfel de Citeste mai mult ..

Ce poate fi mai interesant pentru un fotograf de nunti decat sa aiba posibilitatea de a surprinde in timp evolutia unei familii la constituirea careia a participat?! Pentru mine a fost o mare bucurie revederea cu Nicoleta si Sorin si mai ales intalnirea cu noua membra a familiei lor, Maria Stefania. Nedespartita de suzeta ei, Citeste mai mult ..

Zoe Marie este o fetita cum mai rar vezi. La cele cateva luni ale ei te impresioneaza cu ochii albastrii ca doua safire si cu un neverosimil par cret, rar intalnit la bebelusi. Poate de asta si parintii sunt atat de mandri. Iata cateva fotografii de la botezul micutei, un eveniment la care am avut Citeste mai mult ..