Postat in categoria : Copii

Ce se intampla daca ii dai unui bebelus de un anisor un tort? Aceasta este intrebarea pe care si-au pus-o multi parinti cu siguranta, iar fotografii s-au gandit sa le ofere si raspunsul. Nu am rezistat tentatiei de a-l supune la acest test (foto) si pe fiul meu, Razvan, care a implinit de curand aceasta Citeste mai mult ..

Ce poate fi mai interesant pentru un fotograf de nunti decat sa aiba posibilitatea de a surprinde in timp evolutia unei familii la constituirea careia a participat?! Pentru mine a fost o mare bucurie revederea cu Nicoleta si Sorin si mai ales intalnirea cu noua membra a familiei lor, Maria Stefania. Nedespartita de suzeta ei, Citeste mai mult ..

Ilincuta este o fetita de doi ani si jumatate extrem de fasneata si zambitoare. I-am facut cateva poze in parcul central din Brasov, intr-o frumoasa zi de primavara. Florile multicolore si voiosia micutei au facut din aceasta sesiune foto un moment de neuitat.  

Zoe Marie este o fetita cum mai rar vezi. La cele cateva luni ale ei te impresioneaza cu ochii albastrii ca doua safire si cu un neverosimil par cret, rar intalnit la bebelusi. Poate de asta si parintii sunt atat de mandri. Iata cateva fotografii de la botezul micutei, un eveniment la care am avut Citeste mai mult ..