Postat in categoria : Trash the Dress

Pentru un fotograf succesul instantaneelor surprinse la o nunta este determinat si de capacitatea subiectilor de a se detasa de stresul inerent al evenimentului. Pentru mine a fost o adevarata placere sa lucrez cu Iulia si Andrei si cu invitatii lor pentru ca toata lumea a debordat de veselie. Cei doi tineri m-au surprins cu Citeste mai mult ..

Fagarasul este o zona aparte, doar este… o Tara. De aici sunt Alina si Ionut, un tanar si minunat cuplu ce a avut nunta in aceasta vara. Evenimentul a respectat tipicul zonei si mi-a demonstrat inca o data ca fagarasenii stiu sa se distreze, nu gluma. Cu miri furati, jocuri si nelipsita gaina, nuntasii au Citeste mai mult ..

Mai rar mi-a fost dat sa vad un cuplu asa de potrivit ca Diana si Razvan. In locul agitatiei (normale de altfel la un astfel de eveniment), cei doi au reusit sa treaca de emotii cu zambete si glume. Atmosfera relaxata si veselia molipsitoare au facut ca ziua muntii sa fie de neuitat pentru toti. Citeste mai mult ..

Orice fotograf de nunti cauta la fiecare eveniment ceva nou, care sa surprinda, ceva unic si irepetabil, un decor, un detaliu, o idee. Din acest motiv orice sedinta foto in Brasovul vechi reprezinta pentru mine o provocare, avand in vedere ca aici m-am nascut si cunosc de acum fiecare zid. Cu toate acestea, dorinta Alexandrei Citeste mai mult ..

Alina si Alex sunt doi tineri din Codlea care s-au vazut, s-au placut si apoi a urmat o nunta ca in povesti. Nu numai ca mi-au oferit sansa sa le imortalizez cea mai frumoasa zi din viata, dar au optat si pentru o sesiune foto speciala. Locatiile alese au imbinat pasiunile celor doi. Alina s-a Citeste mai mult ..

2